Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Verkeer rondom de school

Donderdagmiddag zijn de werkzaamheden rondom het MFA-plein afgerond. Zoals u allemaal heeft gemerkt, is de Oudedijk inmiddels weer opengesteld voor verkeer. Uiteraard is dat voor iedereen weer even wennen aan de nieuwe situatie.

Op dit moment wordt er nog de laatste hand gelegd aan afrondende werkzaamheden. Zo zijn er vrijdag paaltjes geplaatst om te voorkomen dat auto’s het schoolplein op kunnen rijden. Ook de aanduiding schoolzone zoals de gemeente Uden die nabij alle scholen heeft aangebracht, zal nog worden gerealiseerd.

In deze nieuwe situatie is het de vraag of er nog verkeersbrigadiers gewenst zijn. Wij zijn hierover in overleg; ook met de gemeente. Daarnaast horen we graag uw mening daarover.

We hebben in ieder geval besloten om tot kerst geen verkeersbrigadiers in te zetten. Let u dus extra goed op de veiligheid van uw kind; ook omdat de situatie nieuw is en de kinderen het verkeer op de Oudedijk niet meer gewend zijn.

In de week voor kerst zullen we met een enquête op Parnassys om uw mening over het brigadieren vragen. Daarna zullen we besluiten of we met of zonder verkeersbrigadiers verder gaan.

Voor vragen/opmerkingen en suggesties staan we uiteraard altijd open.

Met vriendelijke groet, 

IKC Den Dijk

Ouderraad

Verkeersouders IKC Den Dijk

Media
  • seef.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement