Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

sportaanbod op het schoolplein van IKC den Dijk

Gratis naschools sportaanbod op alle schoolpleinen  in Uden, Volkel en Odiliapeel 

Kicks! op School

Al enkele jaren organiseren de buurtsportcoaches van Kicks! beweegt je diverse beweegactiviteiten voor de basisschoolkinderen op enkele locaties in Uden. Dit aanbod werd aangevuld met een naschools sportaanbod verzorgd door buurtsportcoaches van Kiobra. Om alle kinderen in Uden, Volkel en Odiliapeel de kans te geven gratis te bewegen, zijn de krachten gebundeld en de groep versterkt met de onderwijsorganisaties OOG en Kiem.  Vanaf 6 maart bieden we onder de naam van Kicks! na School op alle scholen een GRATIS naschools sportaanbod toegankelijk voor alle kinderen. 

Bij Kicks! na School staat de plezierbeleving voorop. We zullen er dan ook alles aan doen om een gevarieerd aanbod van sport, spel en bewegen aan te bieden en in te spelen op de diverse leeftijden. Het aanbod is niet altijd geprogrammeerd waardoor er vaak ruimte is voor eigen inbreng van de kinderen zelf. 

We willen snel van start gaan met Kicks! na School. Alle begin is even zoeken. Daarom gebruiken we de maand maart om met elkaar verdere invulling te geven aan het sportaanbod. Dat het de eerste weken nog niet altijd helemaal duidelijk is of nog niet alle afspraken bekend zijn, hoort bij het ontdekkingsproces en daarvoor vragen we uw begrip voor.

 Kicks! na School op het schoolplein van IKC Den Dijk:

* Donderdag van 14.30 uur tot 15.15 uur.  Start: 16 maart

* Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig

* Ook vanuit de BSO op locatie kunnen kinderen deelnemen

* Deelname is op basis van eigen risico. Daarnaast zijn er enkele regels ten aanzien van deelname opgesteld. (www.kicks-uden.nl) 

* De tussenliggende tijd tussen uitkomen van de school en de start van Kicks! na school is uw verantwoordelijkheid.

 

Dit wordt mogelijk gemaakt door investeringen van Gemeente Uden, scholen van stichting OOG en KIEM onderwijs en opvang en Kanteel Kinderopvang.

We hopen veel kinderen met veel plezier te zien bewegen!

Sportieve groet namens alle partners van Kicks! na School,

Boi Kennis BSC Sport & Peuterbeweging b.kennisbscuden@SSNB.nl          06-30308406 buurtsportcoach    

Basisschool Den Dijk, A.v.d. Loop

BSO Den Dijk, Miranda Loeffen

Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement